Diensten

Wegtransport

De specialiteit van MB Expeditie is wegtransport. Wij verzorgen dagelijks wegtransporten door heel Europa. Door ons grote netwerk van transporteurs zijn wij altijd in staat om uw goederen snel en goedkoop op de plaats van bestemming te krijgen. Door heel Europa kunnen wij het transport van uw deelpartij of FTL van A tot Z regelen. Spoedzending? Ook daarvoor bent u bij MB Expeditie aan het juiste adres!

Luchtvracht

Een zending die snel op plaats van bestemming moet zijn? Dan is luchtvracht de beste optie. MB Expeditie regelt het graag voor u!

Railtransport

Soms is vervoer per spoor een uitstekende oplossing. Voor de iets verdere bestemmingen zijn de transittijden vaak redelijk snel. Ook intermodaal vervoer levert soms tijdwinst op, de geladen vrachtwagen gaat dan in zijn geheel de trein op. MB Expeditie helpt u graag om te kijken naar de mogelijkheden.

Zeevracht

Als u goederen importeert of exporteert vanuit bijvoorbeeld China dan komt u vaak uit bij zeevracht. MB Expeditie kan uw goederen ‘door-to-door’ leveren en al het werk voor u uit handen nemen. Ook de douaneafhandeling en alle benodigde documenten worden geregeld.

Meer informatie?

Op zoek naar een goedkope en betrouwbare vervoerder?
Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op.